Webinar: Websider for gründere 2. mai 2024 kl 9-12

På kurset vil vi vise deg hvordan du kan lage din egen hjemmeside. Ved hjelp av verktøyet Webnode vil du kunne lage flotte websider, raskt og enkelt.

Tidspunkt: 15. november 2023, kl.13:00 - 16:00
Pris: Gratis for gründere i Rogaland
Påmeldingsfrist: 14. november 2023, kl. 12:00


Vi vil vise deg hvordan du kan lage websider på 1-2-3!
Du behøver ingen spesiell kunnskap innenfor IT eller programmering, men det er en fordel om du har jobbet litt på en datamaskintidligere! Til og med en nybegynner kan lage en personlig hjemmeside eller websider for bedrift.

På dette kurset vil vi gå gjennom hvordan du lager en firmahjemmeside. Du kan velge mellom hundrevis av gratis design som er tilpasset dine behov eller til og med bruke ditt eget domene du har fra før (du kan overføre domenet til Webnode). Har du ikke eget domene kan du registrere dette direkte hos Webnode. Ingen nedlasting, ingen installasjon, ingen tekniske ferdigheter kreves. Det eneste du trenger er en PC og tilgang til Internett. Sidene kan også vedlikeholdes via for eksempel iPhone eller iPad, men på kurset vil vi bruk PC.

Vi bruker publiseringsverktøyet Webnode på dette kurset! Webnode tilbyr både webhosting, og er et enkelt men allsidig publiseringsverktøy. Løsningen er webbasert, og det vil si at websidene lages direkte på web hos Webnode ved at du logger deg inn med et brukernavn og passord - ingenting lagres på din maskin. Når du logger deg inn vil du få tilgang til et onlineverktøy hvor du ved hjelp av en enkel verktøylinje kan lage og tilpasse dine websider. Hver webside kan individualiseres med ulike typer innhold, og du kan bygge opp menyer og undermenyer ved hjelp av noen enkle tastetrykk. Du kan enkelt legge til et design som passer ditt behov.

Prisen vil være mellom 29 til 164 kroner per måned hos Webnode, avhengig av hvilken pakke du velger. Det er også mulig å ha en gratisversjon av løsningen, men hvis du skal ha en webside for din bedrift anbefaler vi at du har dine websider under et eget domenenavn og at du lager en profesjonell løsningen som ser flott ut ovenfor kunder. Vi forteller mer om dette på webinaret.

Domener kan registreres direkte hos Webnode, eller du kan overføre eksisterende domene til Webnode eller bruke videresending for å koble eksisterende domene opp mot websidene hos Webnode.

NB: Vi vil IKKE gå gjennom det å lage en nettbutikk. Vi vil heller ikke gå gjennom spesialløsninger og avanserte webløsninger og betalingsløsninger. Dette er et nybegynnerkurs som tar for seg hvordan man lager enkle websider for din bedrift.

Her er noen eksempler på websider laget ved hjelp av Webnode:

Du kan også se flere websider som har blitt produsert av tidligere kursdeltakere her.


Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no
Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema