Etablererkurs

Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende.

Etablererkurset er et grunnkurs i hva som skal til for å etablere egen virksomhet og som går mer i dybden på de problemstillingene du vil møte som selvstendig næringsdrivende.

Vil du starte ditt eget firma og virkeliggjøre din idé?
Vil du bli motivert til å ta tak i din framtid?

  • Forretningsplanlegging
  • Idé, marked og økonomi i forretningsplanen
  • Problemstillinger som selvstendig næringsdrivende

Vi gir deg grunnlaget og oversikten du trenger for at oppstarten skal gå så smertefritt som mulig. Du får en innføring i forretningsplanlegging gjennom Lean Business Planner.

Et godt startsted
Å starte og drive en bedrift er meningsfylt og stimulerende, men også risikofylt og krevende. Hvis du planlegger virksomheten grundig før oppstart, kan det spare deg for unødige problemer senere. Etablererkurset er også en perfekt arena å treffe andre mennesker i samme situasjon.


Hovedvekt på forretningsplan
Kurset har hovedvekt på idé, marked og økonomi i forretningsplanen. Utvikling av en forretningsplan er å lage en bedrift på papiret. I denne prosessen ser du sammenhengen mellom produkt eller tjeneste, marked og nødvendige ressurser som kreves for å få en levedyktig virksomhet. Dette reduserer blant annet risikoen for en feilsatsing og veien mot målet blir tryggere å gå for deg som etablerer.

Omfang: 3 kvelder à 4 timer
Pris: kr. 800,-

NAV kan dekke egenandelen for personer som får ytelser fra NAV. Ta kontakt med din veileder i NAV om dette i forkant til kurset.

Kursbetingelser:
Er kurset eller seminaret gratis er det følgende vilkår: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-

Kommende kurs