Webinar: PowerPoint & presentasjonsteknikk, 5. oktober 2023, 09:00-12:30

Webinar om bruk av PowerPoint i presentasjoner. ​På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi jobbe litt med presentasjonsteknikk og hvordan du skal få frem budskapet på best mulig måte.

Tidspunkt: 05. oktober 2023, kl. 09:00 - 12:30
Pris: Gratis for gründere i Rogaland!
Påmeldingsfrist: 04. oktober 2023, kl.: 12:00

Dette kurset er forbeholdt gründere i Rogaland.

På kurset vil vi vise deg hvordan du lager fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. I tillegg vil vi snakke litt om presentasjonsteknikk, og hvordan du kan få frem budskapet på best mulig måte. Dette er et grunnleggende kurs. Det er en fordel om du har brukt Microsoft Office litt tidligere, men du trenger ikke være noen ekspert. Kursinstruktøren vil benytte seg av den siste versjon av PowerPoint for PC (Microsoft PowerPoint 365), og vil jobbe på en Windows 10 maskin.

Få frem budskapet – 5 x H
• Hvorfor: målet
• Hvem: målgruppe
• Hva: innhold
• Hvor: arena og tidspunkt
• Hvordan: muntlig, skriftlig, teknologi, fremføring og kroppsspråk

MICROSOFT POWERPOINT
• Jobb effektivt med lysbilder
• Bruk av SmartArt, bilder og illustrasjoner
• Sette inn film
• Bruke animasjoner

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan man kan lage fine presentasjoner i Microsoft PowerPoint. Det vil også bli en kort gjennomgang av hvordan du kan bruke OneDrive for lagring i skyen. Instruktøren bruker den aller siste versjonen av PowerPoint Office 365 for PC. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

PowerPoint på din PC eller online:
I fremtiden vil det være skylagring av dokumenter som står i fokus, og vi vil gå gjennom hvordan dette i praksis fungerer. Instruktør vil lage PowerPoint presentasjon som deles med deltakere for å vise mulighetene som finnes.

Når det gjelder versjoner av PowerPoint så selger nå Microsoft sine produkter gjennom abonnementsløsningen Microsoft 365. Noen av dere har kanskje allerede et Microsoft 365 abonnement hos Microsoft – og da kan dere benytte dette for å lage egne presentasjoner. I så fall er det viktig at dere finner ut hva brukernavn og passord er for å logge deg inn. For de av dere som har Microsoft 365 kan dere logge dere inn på www.office.com – de som har et slikt abonnement kan også laste ned fullversjon av Office (Word, Excel, PowerPoint) til sin PC.

Hvis du ikke allerede har et slikt abonnement, så kan dette kjøpes som et privat abonnement til pris fra 650 kroner per år. Instruktøren vil snakke litt om de ulike mulighetene her. For å ha full glede av å bruke PowerPoint anbefaler at du kjøper et abonnement på Microsoft 365 som inkluderer fullversjon av PowerPoint. Hvis du ikke har dette kan du lese mer og kjøpe dette ved å gå til Microsoft produktside her.

Gratis versjon hos Microsoft: NB: Hvis du allerede har en e-post med @hotmail, @outlook eller annen Microsoft konto, så kan du logge deg inn på www.onedrive.com med den eposten du allerede har og ditt passord! Du vil ha tilgang til en gratisversjon hvor du har online-versjoner av PowerPoint, Word og Excel. Disse versjonene er også bra. I gratisversjon kan du IKKE laste ned fullversjon av programmene til din PC.

Det er også fint om du på din smarttelefon laster ned appen Microsoft OneDrive & Microsoft PowerPoint.

Det er flott om du sjekker ut dette og forbereder deg før webinaret – alternativt kan du bare lære av instruktøren underveis på webinaret, og gjøre dette i etterkant av kurset.


Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ådne Werge Christensen - mobil: 986 45 799 - adne.christensen@skape.no
Stig Ole Sunde - mobil: 959 90 337 - stig.ole.sunde@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema