Webinar: Microsoft Sway, 6. juni 2023, 09:00-12:00

Med Microsoft Sway kan du lage rapport, presentasjoner, nyhetsbrev, historier og fotoalbum. En digital presentasjon i Sway kan inneholde tekst, bilder og filmer, og ved hjelp av ulike designmaler kan du tilpasse utseende raskt og enkelt.

Tidspunkt: 06. juni 2023, kl. 09:00 - 12:00
Pris:
Gratis!
Påmeldingsfrist
: 05. mai 2023, kl. 12:00

Målgruppe: Gründere i Rogaland

Microsoft Sway tilhører Microsoft 365 familien, og med denne applikasjonen kan du med noen få tastetrykk produsere dynamiske og morsomme presentasjoner. For å benytte Sway må du ha en gratis Microsoft-konto eller et Microsoft 365 abonnement. Hvis du ikke allerede har kjøpt et Microsoft 365 (dette kan du kjøpe her) – så kan du også opprette en gratis konto på www.sway.com .

Sway et verktøy du kan benytte til utforming av profesjonelle, interaktive utforminger av bilder, tekst, video og andre medier på få minutter, hvorpå du lager en digital historie som er nettbasert.

Presentasjonen lagres direkte i skyen og kan minne litt om en webside, og ved hjelp av en enkel lenke kan den deles med de du måtte ønske på nettet.

Med Sway kan du lage rapport, presentasjoner, nyhetsbrev, historier og fotoalbum. En digital presentasjon i Sway kan inneholde tekst, bilder og filmer, og ved hjelp av ulike designmaler kan du tilpasse utseende raskt og enkelt.

Sway baserer seg på at du lager vertikale eller horisontale «lerret» som inneholder din historie. Når din digitale historie er klar kan du «sveipe» deg gjennom historien ved å dra deg vertikalt eller horisontalt gjennom historien. Sway er særlig godt egnet til berøringsskjermer hvor man kan klikke på skjermen og «sveipe» historien i den retningen man måtte ønske.

I presentasjonen kan man inkludere tekst, fotografier, film fra blant annet YouTube og Vimeo. Presentasjonen tilpasser du individuelt med spenstige utforminger og animasjoner. Når presentasjonen er ferdig, deler du den med ditt publikum via en web link.

På dette kurset vil vi vise deg hvordan du kan lage digitale fortellinger ved bruk av Microsoft Sway.

Forkunnskap: Du trenger ingen spesiell forkunnskap, men det er en fordel at du har jobbet litt med tekstbehandling og bruk av bilder i Word eller PowerPoint tidligere.

Kurset er gratis for gründere i Rogaland.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ådne Werge Christensen - mobil: 986 45 799 - adne.christensen@skape.no
Stig Ole Sunde - mobil: 959 90 337 - stig.ole.sunde@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema