Webinar: Microsoft 365 & OneDrive, 14. februar 2023, 09:00-12:00

På dette webinaret går vi gjennom hvordan du bruker ditt Microsoft 365 effektivt for å dele dokumenter og samskrive i den digitale skyen.

Tidspunkt: Tirsdag, 14. februar 2023, klokken 09.00-12.00
Pris: Webinaret er gratis for gründere i Rogaland
Påmeldingsfrist:
13. februar 2023, klokken 12:00


Kurset er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland som har et Microsoft 365 abonnement hos Microsoft med tilgang til OneDrive, Word, Excel og PowerPoint pluss øvrige applikasjoner.

Webinar Microsoft 365 & OneDrive
Med et Microsoft 365 abonnement hos Microsoft har du tilgang til Office-programmene på tvers av dine enheter. Du kan jobbe i programmene via en nettleser, gjennom skrivebordsversjon på din PC, på din smarttelefon eller på ditt nettbrett. Du har da tilgang til Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher og Access (Publisher og Access er bare tilgjengelig på PC), samt tilgang til OneNote digital notatblokk. I tillegg har du skybasert lagring i OneDrive. Med et Microsoft 365 abonnement har du alltid oppdaterte og nyeste versjoner av Office-programmene på alle dine enheter.

På dette webinaret vil vi vise hvordan du bruker ditt Microsoft 365 effektivt. Vi vi se på hvordan du jobber i nettleser, på din PC og på din mobil. Vi vil vise hvordan du kan lage dokumenter og lagre disse i skyen (OneDrive), for så å dele dokumentet med andre på en enkel måte. Vi vil også se på hvordan du kan samskrive i sanntid i dokumenter.

Forutsetning: Vi forutsetter at du har et Microsoft 365 abonnement. Hvis du ikke allerede har det, kan du kjøpe det hos Microsoft her. For deg som gründer og selvstendig næringsdrivende anbefaler vi at du bare kjøper et Microsoft 365 Home abonnement (bedriftsabonnement er kun praktisk hvis du har flere ansatte i bedriften).

NB: Dette kurset er beregnet på gründere og etablerere i Rogaland. Det er ikke ment for større bedrifter som har Microsoft 365 bedriftsløsninger.

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan du kan jobbe effektivt med Microsoft 365. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.


Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ådne Werge Christensen - mobil: 986 45 799 - adne.christensen@skape.no
Stig Ole Sunde - mobil: 959 90 337 - stig.ole.sunde@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema