Webinar: Jobb smart i Microsoft Teams, 18. oktober 2023, 13:00-16:00

Microsoft Teams er et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner. På dette webinaret viser vi hvordan du kan få best utbytte av å bruke Microsoft Teams. Kurset er beregnet på gründere i Rogaland som vil jobbe smartere med Microsoft Teams.

Dette webinaret er for deg som har tilgang til Teams gjennom din jobb eller organisasjon i et Microsoft 365 (Office 365) abonnement.

Tidspunkt:
18. oktober 2023, kl. 13:00 - 16:00
Pris: Gratis
Påmeldingsfrist: 17. oktober 2023, kl. 12:00

Microsoft Teams er en samlet kommunikasjons- og samarbeidsplattform som kombinerer vedvarende arbeidsplasschat, videomøter, fillagring og integrasjon med applikasjoner. I Teams kan du inviter alle du jobber med til nettprat, videomøter, anrop og samarbeid, alt på ett sted, uansett hvor du er. Du kan også dele filer med dine kollegaer og skrive sammen i dokumenter som Excel, Word, PowerPoint og OneNote.

Målgruppe: Webinaret er ment for deg som er tilknyttet en bedrift som allerede benytter seg av Teams for business som ligger i Microsoft 365 (Office 365). Vi forutsetter at du har tilgang på Microsoft Teams og at du har et Microsoft 365 abonnement.

Viktig: Vi vil ikke gå gjennom hvordan du kjøper og installerer Microsoft Teams og Microsoft 365 – du må ha tilgang på dette på forhånd!

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan du kan jobbe effektivt med Microsoft Teams for business. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ådne Werge Christensen - mobil: 986 45 799 - adne.christensen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema