Webinar: Google for bedrift, 12. april 2024 09:00-12:00

Bli synlig på Google! Tiltrekk deg nye kunder med en oppføring på Google. Du kan synliggjøre din bedrift gjennom en gratis bedriftsoppføring på Google.

Tidspunkt: Fredag 12. april 2024, kl. 09:00 - 12:00
Pris:
Gratis for gründere i Rogaland
Påmeldingsfrist:
10. april 2024, kl. 16:00


På webinaret viser vi deg hvordan du lager din bedriftsprofil på Google, og hvordan du kan publisere innlegg, arrangementer og tilbud for din bedrift.

Faglig innhold på webinaret:
Vi viser deg hvordan du setter opp Google Min bedrift, og tilpasser din bedriftsprofil.

Bestem hva folk får se når de foretar et lokalt søk etter bedriften din. Med Google Min bedrift kan du oppdatere oppføringen din og komme i kontakt med kundene dine via telefon, nettbrett og datamaskin – helt gratis. Oppføringen din vises i det øyeblikket folk søker etter bedriften din eller lignende bedrifter på Google Søk og Maps. Det er enkelt å lage og oppdatere Google Min bedrift-oppføringen, slik at bedriften din utmerker seg og du tiltrekker deg nye kunder.

Webinaret varer i 3 timer, og vi vil gå gjennom de grunnleggende stegene for å få publisert din bedrift på Google Min Bedrift!

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vis hvordan du kan jobbe effektivt med Instagram for bedrift. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.


Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no
Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema