Webinar: Design med Canva, 25. september 2023, 09:00-12:00

På webinaret vil vi vise hvordan du kan bruke det nettbaserte verktøyet Canva til å designe flotte innlegg som du kan bruke på sosiale medier slik som Facebook og Instagram.

Tidspunkt: Mandag, 25. september, kl. 09:00 - 12:00
Pris: Gratis!
Påmeldingsfrist: dagen før, kl. 12:00

Canva er en grafisk designplattform som brukes til å lage grafikk til sosiale medier, presentasjoner, plakater, dokumenter og annet visuelt innhold.

På webinaret vil vi gå gjennom bruk av Canva for å lage flotte innlegg og design for blant annet sosiale medier, slik som innlegg til Instagram eller Facebook. Innlegg som produseres via Canva kan inneholde både fotografier, videoer, lyd, tekst og andre elementer. Vi vil vise hvordan man kan bruke royalty free fotografier og videoer i innleggene, samt bruk av egne fotografier.

Vi vil vise hvordan Canva benyttes ved bruk av PC og smarttelefon. På dette kurset vil vi benytte gratisversjonen av Canva. Vi oppfordrer deg til å lage en konto på Canva før kurset, det kan du gjøre på www.canva.com

Kurset holdes som webinar, og varer i 3 timer inkludert pauser. Du får tilsendt praktisk informasjon om pålogging i god tid før selve kurset.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Ådne Werge Christensen - mobil: 986 45 799 - adne.christensen@skape.no
Stig Ole Sunde - mobil: 959 90 337 - stig.ole.sunde@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema