Webinar: ChatGPT og kunstig intelligens , 3. april 2024, 13:00-16:00

På dette kurset vil du lære om hva Chat GPT og kunstig intelligens er, hvordan de fungerer, og hvordan du kan bruke dem til å lage dine egne kreative og nyttige prosjekter for å lage tekst og bilder.

Tidspunkt: Onsdag, 3. april klokken 13:00-16:00
Pris: Webinaret er gratis for gründere i Rogaland
Påmeldingsfrist:
Mandag 1. april, klokken 16:00

Introduksjonskurs til ChatGPT og kunstig intelligens

Chat GPT og kunstig intelligens er to spennende og aktuelle temaer i dagens verden. Chat GPT er en kunstig intelligens som kan generere naturlig språk basert på ulike innspill, som for eksempel tekst, bilder eller lyd.

Det finnes mange mulige bruksområder for Chat GPT i dagliglivet, avhengig av hva du er interessert i eller trenger hjelp med: Hvis du vil lære noe nytt, kan du stille spørsmål om et emne du vil vite mer om. Hvis du vil være kreativ kan du bruke Chat GPT til å skrive tekst, historier, dikt, sanger eller lage grafisk kunst. Hvis du trenger å finspisse egen tekst kan Chat GPT hjelpe deg med dette, eller be den om å oversette en tekst fra norsk til et annet språk. Trenger du hjelp til å utvikle en rapport, presentasjon, markedsanalyse eller strategi for din bedrift – Chat GPT kan hjelpe deg langt på veien og gi gode råd om hvordan du skal gjennomføre dette. Mulighetene er enorme, og på dette kurset vil vi se på noen av dem.

På dette kurset vil du lære om hva Chat GPT og kunstig intelligens er, hvordan de fungerer, og hvordan du kan bruke dem til å lage dine egne kreative og nyttige prosjekter for å lage tekst og bilder.

På dette introduksjonskurset om ChatGPT vil vi gå gjennom følgende punkter:

  • En forklaring av hva ChatGPT er, hvordan det fungerer og hva det kan brukes til.
  • En introduksjon til innholdsrelatert kunstig intelligens og hvordan kunstig intelligens kan hjelpe deg i innholdsarbeidet.
  • En gjennomgang av forskjellige kategorier av hvordan du kan bruke ChatGPT til å skape tekst for ulike formål.
  • En demonstrasjon av hvordan du kan bruke ChatGPT til å lage artikkeltekster, blogginnlegg, sosiale medier innlegg, rapporter og mer.
  • En demonstrasjon av hvordan ChatGPT kan lage bilder.
  • En demonstrasjon av hvordan ChatGPT kan analysere tekst, bilder og film.
  • En diskusjon av begrensningene til ChatGPT og hva det ikke er egnet til.
  • En oversikt over andre programmer som ChatGPT og hvordan de kan komplementere hverandre.

Dette vil være et praktisk kurs hvor instruktøren deler sin PC-skjerm. Instruktøren vil vise hvordan man jobber direkte i ChatGPT og i Microsoft Bing Chat med kunstig intelligens.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no
Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.


Påmeldingsskjema