Bli synlig på sosiale medier (Instagram)

Vil du forbedre bedriftens synlighet på Instagram? Lær å opprette og optimalisere en bedriftsprofil, bygge et sterkt merke, lage engasjerende innhold, og bruke strategier for økt engasjement.

Ønsker du å forbedre din bedrifts synlighet og engasjement på Instagram? Meld deg på vårt kurs "Bli synlig på sosiale medier (Instagram)" og lær å bruke plattformen effektivt for å nå dine markedsføringsmål.

Tidspunkt: kl. 09.00 – 12.00 | 27. August 2024

Pris: Gratis for gründere i Rogaland

Påmeldingsfrist: 26. August

Kurset dekker:

  • Opprette og optimalisere en bedriftsprofil: Lær å opprette en profesjonell Instagram-konto og optimalisere den med riktig informasjon, bilder og nøkkelord. Vedlikehold profilen for å holde den relevant og attraktiv.
  • Branding mindset: Bygg og vedlikehold et sterkt merke med tydelig identitet og verdier. Vær autentisk for å bygge tillit og lojalitet.
  • Strategisk planlegging: Sett klare mål og utvikle en innholdsplan som støtter dine markedsføringsmål. Integrer og oppretthold konsistens i kommunikasjonen.
  • Engasjement strategier: Øk klikk og engasjement med interaktivt innhold. Bruk organiske og betalte metoder for å øke følgere. Hold følgerne engasjerte og bruk call-to-action effektivt.
  • Engasjerende innhold: Skap innhold som engasjerer med bilder, videoer og lenker. Vær kreativ for å skille deg ut fra konkurrentene.
  • Analyse og forbedring: Forstå hva som resonnerer med din målgruppe, personaliser innholdet og kontinuerlig forbedre din strategi basert på data og resultater.

Kurset inkluderer praktiske øvelser og gir tilgang til ressurser som sjekklister, maler og eksempler på vellykkede strategier. Bli med og ta din Instagram-tilstedeværelse til nye høyder!Vi anbefaler at du har en personlig konto på Instagram, og at du har grunnleggende kjennskap til plattformen.

For nærmere informasjon kontakt:

Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no

Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:

Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema