Bli synlig på sosiale medier (Facebook)

Vil du øke bedriftens synlighet og engasjement på Facebook? Lær å opprette en profesjonell side, bygge et sterkt merke, utvikle en strategi og skape engasjerende innhold.

Vil du maksimere bedriftens synlighet og engasjement på Facebook? Meld deg på vårt kurs "Bli synlig på sosiale medier (Facebook)" og lær å bruke plattformen effektivt.

Tidspunkt: kl. 13.00 – 16.00 | 22.August 2024

Pris: Gratis for gründere i Rogaland

Påmeldingsfrist: 21. August


Kurset dekker:

  • Optimalisering av bedriftsprofil: Lær å opprette og optimalisere en profesjonell Facebook-side som tiltrekker følgere og kunder.
  • Branding mindset: Bygg et sterkt merke på Facebook med tydelig merkevareidentitet og verdier, og vær autentisk for å bygge tillit.
  • Strategisk planlegging: Sett klare mål og utvikle en kommunikasjonsstrategi og innholdsplan som støtter dine markedsføringsmål.
  • Engasjerende innhold: Forstå hva som resonnerer med målgruppen din, personaliser innholdet, og bruk bilder, videoer og lenker for å øke engasjementet.
  • Engasjement strategier: Lær både organiske og betalte metoder for å øke følgere, samt bruk interaktivt innhold og call-to-action for å drive handling.
  • Beste praksis: Få en helhetlig forståelse av hvordan du utnytter Facebook som markedsføringskanal og kontinuerlig forbedrer strategien basert på data.

Kurset inkluderer praktiske øvelser og gir tilgang til nyttige ressurser som sjekklister, maler og eksempler på vellykkede strategier. Bli med og løft din Facebook-tilstedeværelse til nye høyder! Vi forutsetter at du har en personlig konto på Facebook, og at du har grunnleggende kjennskap til plattformen.

For nærmere informasjon kontakt:

Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no

Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no

Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:

Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema