Skape Gründerforum, Stavanger

Er du en gründer eller planlegger å bli det? Da trenger du nettverk! Bli med på en festkveld med Skape hvor det å skape gode og fruktbare nettverk står i fokus.

Praktisk informasjon:

Tid: Onsdag 12. juni kl. 18:00 - 21:00 (Registrering fra 17.30)
Sted: RY - Stavanger, Ryfylkegata 11
Påmeldingsfrist: 1 dag før arrangementstart. Arrangementet pleier å bli utsolgt så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Skape Gründer Forum er ikke bare et møtested. Det er en samling for å løfte, lære og lede innen gründerskap. Dette er en gylden mulighet for å bygge relasjoner med andre gründere og oppstartsentusiaster, dele innsikt og hente inspirasjon for å starte og drive din egen bedrift.

Oppdag magien av et gründerfellesskap ved Skape Gründer Forum! Vi byr på en trivelig kveld med formål om at gründere og entreprenørskapsinteresserte kan møtes, utveksle idéer, og få inspirasjon for sin reise videre! Det er helt GRATIS!

Kvelden vil ledes av gründer Siri Abrahamsen. Hun er en anerkjent foredragsholder, bestselgende forfatter og godt kjent for Gledinguniverset.

Siri deler raust om oppturer og nedturer. Hun har skalert opp og ned. Satset, fått til mye, feilet ofte og kjent på berg-og-dal-banen det er å starte, skape og drive. Hun vil også gi nyttige verktøy og tips til hvordan du kan gå i gang med å bygge nyttige og gode nettverk for ditt gründerskap.

Siri Abrahamsen - The Gleding company
Siri Abrahamsen

Arrangementet er nå fullbooket. Send mail til camilla.torvik.tonne@skape.no dersom du ønsker å stå på venteliste.


Arrangementet er gratis på følgende vilkår: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før arrangementet, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema