Salg og digital markedsføring

Vil du bli bedre på salg og digital markedsføring? Bli med på et praktisk rettet kurs hvor du lærer konkrete markedsførings- og salgsaktiviteter du bør gå i gang med.

Praktisk informasjon:

Tid: Onsdag 18. september kl. 09.30- 16:00 (oppmøte 09.00)
Sted: Gründerloftet, Smedasundet 66, 5528 Haugesund
Påmeldingsfrist: 48 timer før arrangementstart. Arrangementet pleier å bli utsolgt så vær tidlig ute med å sikre deg plass.
Pris: 500,-

Kurset har tre deler.
Del 1 er en introduksjon til hvordan du kan bygge din merkevare og lage en god plan med tydelig mål for markedsførings og salgsarbeidet. Her kommer vi også inn på det grunnleggende; verdier, forretningsidé og forretningsmodell - som må være tydelig og godt definert for at du skal kunne lykkes.

I Del 2 går vi fra det overordnete til hvordan du kan bruke Sosiale medier og andre digitale verktøy til salg og markedsføring. Vi ser på hvilke målgrupper du primært treffer på hvert av de viktigste sosiale medier. Deretter går vi i detalj på hvordan algoritmene fungerer og hvilke type innhold og annonser som fungerer på hver av de største plattformene; Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Tik-tok og Pinterest. Du får jobbe med praktiske oppgaver i forhold til din bedrift - det blir korte presentasjoner og diskusjoner.

Del 3 går dypere inn i salgsarbeidet, med fokus på hvordan du kan bruke landingstider og CRM-verktøy slik at du oppnår konvertering fra annonsene til salg. Du lærer hvordan du kan lage landingstider, får info om nettbutikk-løsninger og hvordan du kan bruke CRM systemer (f.eks Hubspot, Lime mm). Du får et overblikk over hvordan du kan jobbe med epost-markedsføring og SEO med mål om økt organisk rekkevidde og salg.

Del 3 omhandler også kundereisen som del av salgsarbeid med prospektering, lead-håndtering, forberedelse, gjennomføring oppfølging salgsmøter og presentasjoner.

NB! Ta med PC.


K
ontaktinformasjon:

Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no
Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:
Egenandel for Skapes kurs faktureres etter at kurs er gjennomført. Faktura utstedes av Rogaland Fylkeskommune, men det fremgår at den gjelder Skape kurs, inkl. kurstittel og dato/sted.


Avmelding gjøres skriftlig og sendes som e-post til Skape senest 48 timer før kursstart. Påmeldte som ikke møter, eller sender avmelding senere enn 48 timer før kursstart, faktureres full egenandel for kurset.

Påmeldingsskjema