Sjekk ut Innoasis Week - 9-11. mai!

9-11.mai ønsker Nordic Edge velkommen til Innoasis Week. Her får du mulighet til å oppleve 10 varierte arrangementer over tre dager, helt uten kostnad!

Innoasis Week Program
Innoasis Week Program

Dette er en mulighet for å bli inspirert, knytte nye kontakter og dele kunnskap i et spennende miljø hos Norges hub for urban innovasjon. 💡🚀

Her er noen arrangementer som vi tror kunne vært ekstra spennende for deg å få med deg:

Innoasis Open House, 9.mai: Velkommen til åpen befaring av Innoasis. Her får du mulighet til å se dette spennende bygget og komme tett på fellesskapet som baserer seg på innovasjon, vekst og skalering. Les mer og meld deg på HER.

Innoasis Living Lab, 9.mai: Innoasis er ikke bare et fint sted å jobbe, det er også en levende testarena der løsninger testes i samarbeid med ekte brukere. Allerede skjer det tre spennende testprosjekter på bygget, men det er mange flere mulighet. Under dette arrangementet vil du få større innblikk i hvilke muligheter som finnes for testing i et ekte miljø. Les mer og meld deg på HER.

Afterwork with the neighbours, 11.mai: Her inviteres det til en uformell ettermiddag med mingling og nettverking i Innoasis. Les mer og meld deg på HER.

Se hele programmet og påmelding til alle eventer her: https://nordicedge.org/events/