Innoasis - en oase av innovasjon, inspirasjon og interaksjon

Velkommen til Innoasis by Nordic Edge, Norges hub for urban innovasjon.

Innoasis
Flotte lokaler på Innoasis. Fotograf: Sindre Ellingsen


Bygget i seg selv åpnet i 1978 som hovedkontor for Oljedirektoratet. Det som den gang var hjemmet til en viktig eksportindustri, huser nå det som skal bli Norges nye eksportertindustri. Bygget er et ombyggingsprosjekt, der Smedvig har beholdt gammelt betong og stål, men fylt bygget med karbonfangende tre, noe som gjøre det til et flott sted å jobbe. Det er gjenbruk som står i fokus, med møbler som er kjøpt brukt og pulter som er lagd av gammelt tekstil og ull. Under bygget er det seks energibrønner og på taket er det 388 kvadratmeter med solcellepaneler. Innoasis er et godt eksempel på hvordan vi må tenke nytt for å skape bærekraftige og levedyktige bygninger.

Da arkitektene designet Innoasis var det møteplassene og interaksjon som stod i fokus. Nå fylles bygget med entreprenører, intraprenører, offentlig sektor, investorer, utviklere og alle andre som drømmer om en grønnere morgendag. Her får du tilgang på 4000 kvadratmeter til å utveksle kompetanse, samhandle og vokse sammen. Nordic Edge tror at vi kan få til mer sammen, og dette coworkingstedet og innovasjonshuben er et av verktøyene som skal hjelpe oss med dette.

Innoasis
Innoasis bygg - Fotograf: Sindre Ellingsen

Det er ulike former for medlemskap tilgjengelig i kontorfellesskapet i Innoasis avhengig av dine behov. Les mer om medlemskapene som er tilgjengelig her (https://www.innoasis.io/membership/). Ta gjerne kontakt med Malin i Nordic Edge for en uforpliktende omvisning på bygget hvis du er interessert i å høre mer.

Malin Petrea Jørgenvåg
Site Manager at Innoasis by Nordic Edge
malin@nordicedge.org
46889841