Webinar: MailChimp og nyhetsbrev, 24 april 2024, 13:00-16:00

Vil du lage flotte nyhetsbrev via e-post for din bedrift? Vil du ha en enkel måte kundene kan melde seg av og på mottak av nyhetsbrev? På dette webinaret viser vi deg hvordan i MailChimp.

Tidspunkt: 24 april 2024, kl.13:00-16:00
Pris: Gratis for gründere i Rogaland
Påmeldingsfrist: 22. april, kl. 12:00

Dette kurset er forbeholdt gründere i Rogaland.


Med MailChimp har du et enkelt verktøy for å sende ut nyhetsbrev via e-post til dine kunder. På dette webinaret viser vi deg hvordan du kan bruke gratisversjonen av MailChimp som gir deg mulighet for å registrere opptil 2000 kunder. MailChimp er et nettbasert verktøy som gjør det enkelt å sende ut jevnlige nyhetsbrev.

Webinaret går over 3 timer og vil ta for seg følgende:

 • Litt informasjon om MailChimp
 • Oppsett av en gratis konto hos MailChimp. Med gratisversjonen får du tilgang til de grunnleggende verktøyene du trenger for å sende ut nyhetsbrev for opptil 1000 kunder. Hvis du ønsker å ha mer enn 1000 kunder lagt inn i systemet må du gå over til en betalt løsning som gir deg et større utvalg av verktøy. På dette kurset konsentrer vi oss om gratisversjonen.
 • Opprettelse av din bedriftsprofil
 • Håndtering av adresselister: manuell innleggelse av e-post adresser eller påmelding via et eget påmeldingsskjema. Vi viser deg hvordan du lager et slikt skjema. Kunder kan selv melde seg av og på din adresseliste når de måtte ønske det. Du kan også manuelt legge inn e-post til dine kunder
 • Oppbygging av nyhetsbrev ved hjelp av kampanjer og designmaler
 • Testing av nyhetsbrev og utsendelse av nyhetsbrev til kunder
 • Automatiserte utsendelser
 • Rapporter og statistikk
 • MailChimp app til din smarttelefon

Forberedelse:

 • NB: MailChimp har kun engelske menyer i programmet, så du må forstå engelsk. Du kan selvsagt sende ut selve nyhetsbrevene på norsk!
 • Registrer deg gjerne med en konto på MailChimp på forhånd og prøv det litt ut! www.mailchimp.com

Webinaret følges via din PC eller nettbrett. Instruktøren vil dele sin skjerm, og vise hvordan du kan jobbe effektivt med gratisversjonen av Microsoft Teams. Du har anledning til å chatte og snakke med instruktøren underveis.

Praktisk informasjon om selve webinaret vil bli sendt deg etter at vi har mottatt din påmelding. Du kan melde deg på i vårt registreringsskjema - se knapp lenger ned på denne siden.

Webinaret vil bli tatt opp, og opptaket lagt ut på nettet med tilgang til deltakere i etterkant av kurset.

Kursholder: Kathrine Jølle Wathne (Aktiv Kunnskap AS)

For nærmere informasjon kontakt:
Rudolf Hansen – mobil: 974 67 981 - rudolf.hansen@skape.no
Reidun Sofie Ytreland - mobil: 920 72 656 - reidun.sofie.ytreland@skape.no
Camilla Torvik Tønne - mobil: 400 81 269 - camilla.torvik.tonne@skape.no

Kursbetingelser:
Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før kurset, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema