Skape Gründer Forum, Stavanger

Er du gründer eller lurer på om du skal starte en bedrift? Bli med på en inspirerende kveld med nettverksbygging og kunnskapsdeling – Helt GRATIS!

Praktisk informasjon:

Tid: Onsdag 12. juni kl. 17:30 - 21:00
Sted: TBA
Påmeldingsfrist: 1 dag før arrangementstart. Arrangementet pleier å bli utsolgt så vær tidlig ute med å sikre deg plass.

Skape Gründer Forum er ikke bare et møtested. Det er en samling for å løfte, lære og lede innen gründerskap. Dette er en gylden mulighet for å bygge relasjoner med andre gründere og oppstartsentusiaster, dele innsikt og hente inspirasjon for å starte og drive din egen bedrift.

Oppdag magien av et gründerfellesskap ved Skape Gründer Forum! Vi byr på en trivelig kveld med formål om at gründere og entreprenørskapsinteresserte kan møtes, utveksle idéer, og få inspirasjon for sin reise videre! Det er helt GRATIS!

Program publiseres senere.


Arrangementet er gratis på følgende vilkår: Tilbudene våre er betalt av det offentlige, og derfor gratis for deg. Dersom du uteblir fra en påmelding uten å melde fra til post@skape.no, minst 24 timer før arrengementet, ser vi oss nødt til å fakturere deg kr. 300,-.

Påmeldingsskjema